Следващият курс ще започне на:

A+ A A-

Шофьорски Kурс Kатегория Б

Румен ИшпековРУМЕН ИШПЕКОВ
РАЗУМНИТЕ ШОФЬОРИ УТРЕ, СА ДОБРЕ ОБУЧЕНИТЕ ДНЕС

 

 

През 1982 завършва "ИУУПП Град Ямбол" специалност преподавател-инструктор по обучение на водачи на МПС от категория "Б".

Непосредствено след дипломиране Румен Ишпеков започва работа като автоинструктор и до ден днешен натрупва над 31 години професионален стаж.

 

Както в повечето професии, и тук оптитът е от първостепенно значение, но опитът далеч не е единственото му качество. Спокойствието и търпението, с които работи са му донесли славата на професионалист, на инструктор който никога няма да ви обиди или повиши тон.

Висока Успеваемост

90%+ от нашите курсисти успяват на изпитите от първият път Кабинетът за теоритическа подготовка предлага отлични условия за подготовка и редовното посещение на лекции е гаранция за успешно преминаване на листовките.

Що се отнася до шофирането, то не се отдава лесно на всеки, но с помощ от наша страна и търпение ваша всичко е възможно.

Ако сте преминали курса на обучение и желаете да споделите своите впечатления, моля попълнете полето коментари в контактната форма. Вашето мнение е ценно за нас!